УПЪТВАНЕ

Включване на сайт в специализирания уеб каталог "За култура"

За да добавите сайт в "За култура", трябва да се регистрирате като потребител. Изисквания: да посочите валиден имейл адрес, парола и потребителско име. След успешна регистрация ще можете да добавите повече от един сайт, а също така и да редактирате вече въведени от Вас сайтове.

Заявките за включване на сайтове в каталога се обработват и одобряват от администратор. Екипът на "За култура" си запазва правото да отказва регистрация на сайт, ако:

      * не попада в заявения в рубриките тематичен периметър ;
      * съвпадат следните условия: не е свързан с България и не е на български език;
      * съдържанието му не отговаря на общоприетите норми;
      * заглавието или описанието му съдържат нецензурни, обидни, оскърбителни изрази;
      * е в процес на разработка (under construction).Към собственици на сайтове и блогове

Чрез уебкаталог "За култура" може да следите посещаемостта, която получавате от нашия сайт, както и да ползвате други наши услуги.

Най-атрактивно за момента е предложението ни за партниране чрез поставяне на линк/линкове във Вашия сайт към сайт от групата на LiterNet Медиа.

По този начин на ротационен принцип Вашият сайт ще се показва като Партньор на първа страница на каталога "За култура", а също така ще бъде включен като Партньор във всяка категория или подкатегория на каталога, за която е валидиран.

Не пропускайте - напълно безплатно - да привлечете повече посетители!

За целта е нужно единствено да поставите на подходящо за Вас място линк/линкове към сайт от групата на LiterNet Медиа. Ето код, който може да поставите във Вашия сайт или блог:

<a href="https://liternet.bg" target="_blank" title="Списание и издателство">Електронно публикуване с LiterNet</a>

<a href="https://zakultura.info" target="_blank" title="Каталог за култура">Каталог за култура, изкуство и литература</a>

<a href="https://kulturni-novini.info" target="_blank" title="Новини за изкуство и литература">Новини за изкуство и литература</a>

<a href="https://knigosviat.net" target="_blank" title="Книги от онлайн книжарница">Книжарница Книгосвят</a>

<a href="https://knizhen-pazar.net" target="_blank" title="Стари книги. Антикварни книги">Книжарница за стари книги</a>

Очакваме да ни уведомите - чрез линк към тази страница в специалното поле "Партньори" (при регистрация) или чрез писмо до: office@zakultura.info , вкл. ако имате проблем с поставянето на кода.


Ако Ваш сайт е регистриран в специализирания уеб каталог "За култура" - от екипа или от трето лице, но е допусната неточност или непълнота в описанието му, моля свържете се с нас на имейл: office@zakultura.info .


Забравена парола

Ако имате регистрация и сте си забравили паролата, може да я изискате от "Забравена парола". Необходимо е само да посочите имейл адреса, с който сте направили Вашата регистрация.

При възникнали въпроси можете да се свържете с нас на имейл: office@zakultura.info .