Детска вокална студия.
Дамска група за класическа, рок, етно музика.
Група за етно, арт & уърлд музика.
Акордеонен квартет: биографии, фотографии, музикален албум.
Издателството публикува музикалните биографии на героите на рока - музикантите и групите, които промениха света.
Юбилеен сайт, посветен на 60-годишнината на хора.