Център по наукознание и история на науката - БАН
Кратка информация, научни проекти, публикации.
   1. Език
   2. Bg, En
   1. URL адрес
   2. http://www.bas.bg/csshs
   1. Посетено
   2. 471
   1. Ключови думи
   2. БАН, наука, институции
   1. Категория 1
   2. Институции > Образование и наука
   1. Публикуван
   2. 15.07.2010 г.

Подобни сайтове

Съвпадащи ключови думи
БАН, институции, наука

Новини, информация за Института по балканистика и Центъра по тракология. Публикации, архиви, библиотека, изследователски проекти.

Съвпадащи ключови думи
институции, наука

Обединява хора, които са решили да насочат житейската си активност към предпазване на хората от заблуждения. Манифест, статии, форум, призове.
Разработки на асоциацията: синтезатор на реч, проверка на правопис и сричкопренасяне, обработка на текстови корпуси, определяне частите на речта на думите в текст.
Международна организация на Обединеното кралство за създаване на образователни възможности и културни контакти.
Информация за организацията и клоновете и секциите й в страната. Представени са съдържанията на списание "Наука", издание на СУБ.
История на съюза, биографии, библиотека с различни текстове и презентации, галерия снимки от изминали събития, публикации.
Неправителствена организация в помощ на гражданското образование, изкуството, науката и културата. Издателска дейност, проекти, награда "Елиас Канети".
Клубът организира и участва в национални и международни проекти в областта на образованието, науката, културата. Новини, конкурси, проекти.
Центърът подпомага сътрудничеството между учени от Северна Америка и страни от Югоизточна Европа и прави по-достъпни научните изследвания в България за северноамерикански учени.

Съвпадащи ключови думи
БАН, институции

Политика и стратегии, академични новини, проекти.
Структура, информация за обучение, издания, ресурси.
История и структура, изследователски проекти, издания.