Изучаване на английски от напълно начинаещо ниво; подходящо както за деца и ученици така и за възрастни; подготовка и регистрация за изпити: IELTS, TOEFL и др.
Специализирана школа в гр. Варна за обучение по английски, немски, испански или руски език, както и български език за чужденци. Предлага обучения за деца и възрастни. Можете да изберете между индивидуално обучение или в малка група; в присъствена или дистанционна (онлайн) форма.
Уроци и учебни материали по китайски език.
Школа за изучаване на чужди езици по метода Сугестопедия. Курсове за деца, ученици и възрастни, сертификатни курсове, детска лятна езикова школа.
Met School of English предлага курсове по английски език в София за деца и възрастни - качествено обучение по английски език и изпитна подготовка за сертификати FCE, CAE, CPE, IELTS и LanguageCert.
Публикации на езиковеда и педагога Христо Кючуков.
Редактиране на художествени текстове, в етап на стилово, правописно и пунктуационно оформяне.
В помощ на учениците от 5., 6. и 7. клас в подготовката им по български език.
Курсове по английски и по професионално обучение в Бургас. Преводи и легализации.
Център по класическа сугестопедия. Сугестопедични курсове за деца, възрастни и родители.
Подготовка на кандидат-гимназисти и кандидат-студенти. Езикови курсове и курсове за матура.
Образователна институция в София, насочена към разпространяване на китайския език и задълбочаване познанията на хората от различните страни за китайския език и култура.
Център по сугестопедия. Популяризира и прилага сугестопедията като учебен метод, разкриващ безкрайния потенциал на човешката личност.
Департамент към Софийски университет "Св. Климент Охридски" за обучение по български език на чужди студенти.