БАУЖ - Българска асоциация на университетските жени
История на съюза, биографии, библиотека с различни текстове и презентации, галерия снимки от изминали събития, публикации.
      1. Език
      2. Bg
      1. URL адрес
      2. http://bauw-bg.com
      1. Посетено
      2. 816
      1. Ключови думи
      2. феминизъм, жени в науката, наука, институции, университетски жени
      1. Категория 1
      2. Институции > Образование и наука
      1. Публикуван
      2. 12.05.2011 г.

Подобни сайтове

Съвпадащи ключови думи
институции, наука

Обединява хора, които са решили да насочат житейската си активност към предпазване на хората от заблуждения. Манифест, статии, форум, призове.
Разработки на асоциацията: синтезатор на реч, проверка на правопис и сричкопренасяне, обработка на текстови корпуси, определяне частите на речта на думите в текст.
Международна организация на Обединеното кралство за създаване на образователни възможности и културни контакти.
Информация за организацията и клоновете и секциите й в страната. Представени са съдържанията на списание "Наука", издание на СУБ.
Неправителствена организация в помощ на гражданското образование, изкуството, науката и културата. Издателска дейност, проекти, награда "Елиас Канети".
Клубът организира и участва в национални и международни проекти в областта на образованието, науката, културата. Новини, конкурси, проекти.
Центърът подпомага сътрудничеството между учени от Северна Америка и страни от Югоизточна Европа и прави по-достъпни научните изследвания в България за северноамерикански учени.
Новини, информация за Института по балканистика и Центъра по тракология. Публикации, архиви, библиотека, изследователски проекти.

Съвпадащи ключови думи
жени в науката, наука

Международна, регионална и национална стипендиантска програма, подкрепяща младите жени в тяхната научна кариера.