Кръг "Нова Магнаура"Партньор на "За култура"
Обединява хора, които са решили да насочат житейската си активност към предпазване на хората от заблуждения. Манифест, статии, форум, призове.
      1. Език
      2. Bg, En, Ru
      1. URL адрес
      2. http://www.newmagnaura.org
      1. Посетено
      2. 777
      1. Ключови думи
      2. наука, хуманитарни институции, институции, заблуждения
      1. Категория 1
      2. Институции > Хуманитарни институции
      1. Публикуван
      2. 04.08.2010 г.

Подобни сайтове

Съвпадащи ключови думи
институции, хуманитарни институции

Структура, информация за обучение, издания, ресурси.
Структура, проекти, публикации от научни форуми, издания.
Кратка информация за института, научни проекти, семинари и конференции, доклади, статии.
Неправителствена организация за обучение след висше образование в областта на хуманитарните и социалните науки; програми, събития, електронни ресурси.
Архивни документи с историческо значение: Централен държавен архив, Централен военен архив, Териториален държавен архив. Достъп. Библиография. Фондове.
Организация на преподаватели, изследователи, специализанти, докторанти и студенти с интереси в областта на социалните науки. Изследователски и образователни проекти, публикации.

Съвпадащи ключови думи
институции, наука

Разработки на асоциацията: синтезатор на реч, проверка на правопис и сричкопренасяне, обработка на текстови корпуси, определяне частите на речта на думите в текст.
Международна организация на Обединеното кралство за създаване на образователни възможности и културни контакти.
Информация за организацията и клоновете и секциите й в страната. Представени са съдържанията на списание "Наука", издание на СУБ.
История на съюза, биографии, библиотека с различни текстове и презентации, галерия снимки от изминали събития, публикации.
Неправителствена организация в помощ на гражданското образование, изкуството, науката и културата. Издателска дейност, проекти, награда "Елиас Канети".
Клубът организира и участва в национални и международни проекти в областта на образованието, науката, културата. Новини, конкурси, проекти.
Центърът подпомага сътрудничеството между учени от Северна Америка и страни от Югоизточна Европа и прави по-достъпни научните изследвания в България за северноамерикански учени.
Новини, информация за Института по балканистика и Центъра по тракология. Публикации, архиви, библиотека, изследователски проекти.